Το 5o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Σύρο

Στο πλαίσιο του πολιτιστικού προγράμματος του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης ‘Σύρος –Πολιτισμός 2017’,  θα πραγματοποιηθεί το 5ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου (SIFF), από τις 14 έως τις 19 Ιουλίου, στην παραλία Κόμητου, στην Εκκλησία Αγίου Αθανασίου, στον ‘Ταρσανά’, στην προβλήτα στα Αστέρια, στον χειμερινό κινηματογράφο ‘Παλλάς’, στον θερινό κινηματογράφο ‘Παλλάς’, και στο ντράιβ ιν στην Ντελαγκράτσια.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Σύρου (SIFF) προβάλλει μια ευρεία γκάμα κινηματογραφικών ειδών σε παραδοσιακούς και αναδιαμορφωμένους χώρους του νησιού. Στην πέμπτη του διοργάνωση, το φεστιβάλ διερευνά τις διάφορες αποχρώσεις της έκφρασης ‘Cracking Up’, στοχεύοντας στο να διευρύνει τις εγγενείς ιδιότητες αλλά και τις επιπρόσθετες δυνατότητες του κινηματογράφου, μέσα από μια σειρά προγραμμάτων που περιλαμβάνουν: προβολές ταινιών μεγάλου και μικρού μήκους, παρουσιάσεις, drive-in κινηματογράφο, εκτεταμένες προβολές σε ιδιαίτερα κατασκευασμένους χώρους στην πρωτεύουσα της Σύρου, την Ερμούπολη, αλλά και σε όλο το νησί.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα του φεστιβάλ, επισκεφτείτε τη σελίδα www.syrosfilmfestival.org

 

Εισιτήριο: 3€

SIFFΚάρτα: 15€