Σεμινάριο KUNG-FU με τον Παύλο Ραφαήλ στην Σύρο

Σεμινάριο KUNG-FU με τον Παύλο Ραφαήλ τα Σαββατοκύριακα του Ιανουαρίου 23-24 & 30-31 στην Σύρο
 
Σάββατο: 16:00-19:00
Κυριακή: 17:00-20:00
Συνολική διάρκεια: 12 ώρες
Συνολικό κόστος: 40 ευρώ
Κόστος για 1 ΣΚ (6 ώρες): 25 ευρώ
 
” Η Kung Fu Family δημιουργήθηκε το 2002, με σκοπό να διδάξει το παραδοσιακό Kung Fu και με την ελπίδα ότι στο μέλλον θα αποκτήσει μαθητές από όλο τον κόσμο, που πραγματικά αγαπούν την τέχνη αυτή και θα γίνουν μέλη της οικογένειας. Σκοπός μας είναι να διαδώσουμε αυτή την πολύτιμη πολιτιστική κληρονομιά. Η κοινή μας προσπάθεια στην διδασκαλία και εκπαίδευση αφορά τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των εκπαιδευόμενων, μέσα από τη σκληρή δουλειά, τη βελτίωση της ικανότητας τους στην αυτοάμυνα και φυσικά στην καλλιέργεια της ηθικής. Προσπαθούμε για το καλύτερο, ώστε να κάνουμε την Kung Fu Famiy μία μεγάλη οικογένεια, όπου όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούν να εκπαιδεύονται και να αναπτύσσουν αδελφικούς δεσμούς.”
Grandmaster Li Quan
 
Ο Παύλος Ραφαήλ γεννήθηκε στην Αθήνα στις 3 Ιουλίου του 1981. Στο παρελθόν προπονήθηκε στο Muay Thai και στην πυγμαχία. Το 2011 ξεκίνησε να ασχολείται με την κινέζικη πολεμική τέχνη Wing Chun. Τα πρώτα του χρόνια προπονήθηκε στην Αθήνα. Το 2013 ταξίδεψε για πρώτη φορά στην Κίνα, όπου έμεινε για ένα μήνα στη σχολή Kunyu Mountain Shaolin Kung Fu School China και προπονήθηκε με τον Master Guo στο προσωπικό του στυλ Wing Chun – Guo style. Στα τέλη του 2014 αποφάσισε ότι θέλει να εμβαθύνει τις γνώσεις του στο Wing Chun, στο Qi Gong, στην κινέζικη φιλοσοφία και κουλτούρα. Έτσι, το 2015 ταξίδεψε για δεύτερη φορά στην Κίνα, όπου γνώρισε τον δάσκαλό του Master Li Quan. Παρακολούθησε, προπονήθηκε και ολοκλήρωσε το πρόγραμμα για δασκάλους στο Wing Chun και στο Qi Gong, έχοντας διδαχθεί τον παραδοσιακό τρόπο προπόνησης και τις βασικές παραδοσιακές Kung Fu φόρμες.
 
Προσωπικός στόχος:
Για αρκετά χρόνια το όνειρό του ήταν να φτιάξει μία Κοινότητα – Σχολή βασισμένη στις παραδοσιακές κινέζικες πολεμικές τέχνες, στην παραδοσιακή προπόνηση, στην παραδοσιακή φιλοσοφία και κουλτούρα. Γνωρίζοντας όλο και περισσότερο τον δάσκαλό του, κατάλαβε ότι και αυτός έχει το ίδιο όραμα. Έτσι αποφάσισε να μη χωριστεί αλλά να μεγαλώσει κι άλλο την Kung Fu Family και να δημιουργήσει την ελληνική Kung Fu οικογένεια Hellas Kung Fu Family.
 
Κοινός στόχος:
Η Kung Fu Family του Grandmaster Li Quan στην Κίνα, η σχολή του Master Hugo στη Γαλλία και η Hellas Kung Fu Family του Master En (Παύλος Ραφαήλ) έχουν ένα σκοπό: η οικογένεια να μεγαλώσει, να απλωθεί σε όλο τον κόσμο και να συνεχίσει να αποτελείται από ανθρώπους που πραγματικά αγαπούν τις κινέζικες πολεμικές τέχνες.

 

Ηρώων Πολυτεχνείου 84, 
Ερμούπολη – Σύρος

Επικοινωνία:         
Τηλέφωνα:  22810-80690,
                     6944-771449  

E-mail: info@akropoditi.gr