Προβολές εννέα ταινιών μικρού μήκους φοιτητριών & φοιτητών στην βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου στην Σύρο

Η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 15 χρόνια του Τμήματος  προβάλλει την Τρίτη και την Τετάρτη εννέα ταινίες μικρού μήκους φοιτητριών/των του του Τμήματος καθώς και τις ταινίες κινούμενων σχεδίων ‘Περσέπολις’ και ‘Το τρίο της Μπελβίλ’.

Το πρόγραμμα αναλυτικά:
 
Τρίτη 5 Μαΐου

09:30 «Το τρίο της Μπελβίλ» του Sylvain Chomet (80 λεπτά)

11:00  Εννέα ταινίες μικρού μήκους φοιτητριών/των του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων  (Τ.Μ.Σ.Π.Σ.) (23 λεπτά)

11:30 «Περσέπολις» των Vincent Paronnaud, Marjane Satrapi (92 λεπτά)

13:00 Εννέα ταινίες μικρού μήκους φοιτητριών/των του (23 λεπτά) του Τ.Μ.Σ.Π.Σ.

Τα δύο αυτά προγράμματα θα επαναλαμβάνονται εναλλάξ μέχρι 19:30 το βράδυ που θα γίνει η τελευταία προβολή με το Περσέπολις ακολουθούμενο από τις ταινίες των φοιτητριών/των του Τμήματος.

 

Τετάρτη 6 Μαΐου

09:30 Το τρίο της Μπελβίλ (80 λεπτά)

11:00  Εννέα ταινίες μικρού μήκους φοιτητριών/των του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων (Τ.Μ.Σ.Π.Σ.) (23 λεπτά)

11:30 Περσέπολις (92 λεπτά)

13:00 Εννέα ταινίες μικρού μήκους φοιτητριών/των του Τ.Μ.Σ.Π.Σ. (23 λεπτά)

 
Τα δύο αυτά προγράμματα θα επαναλαμβάνονται εναλλάξ μέχρι 18:00.

 
Στις 19:30 ο διδάσκων του Τ.Μ.Σ.Π.Σ. κ. Παναγιώτης Κυριακουλάκος  θα κάνει μια εισαγωγική ομιλία για το πώς ‘διαβάζουμε’ ταινίες animation και θα αναφερθεί ειδικά σε ορισμένα στοιχεία που μπορούμε να προσέξουμε στο Περσέπολις.

Θα ακολουθήσει η τελευταία προβολή του διημέρου με το ‘Περσέπολις’ ακολουθούμενο από τις ταινίες των φοιτητριών/των του Τμήματος.