Οι δράσεις του Ναυτικού Ομίλου Σύρου τον μήνα Οκτώβριο

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Σύρου σας προσκαλούν να μας τιμήσετε με την παρουσία σας στις εκδηλώσεις του προσεχούς μήνα (Οκτώβριος 2015). Οι δράσεις του Ναυτικού Ομίλου Σύρου τον μήνα Οκτώβριο:

Δράση πρώτη.

Το τμήμα Κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Σύρου υποστηρίζει την ομάδα  South Evian Gulf team για τον περίπλου του νησιού με καγιάκ,  από Πέμπτη 1 έως Σάββατο 3 Οκτωβρίου, 30 ναυτικά μίλια με κουπί, για τη διάδοση της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών, σε συνεργασία με το Κέντρο Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Πατρών ‘Χάρισε Ζωή’.

Αφετηρία από το κτήριο του Ν.Ο.Σ στο Νησάκι την Πέμπτη 1 Οκτώβρη στις 10:00 και τερματισμός στο ίδιο σημείο το Σάββατο 3 Οκτώβρη στις 12:00.

Το Σάββατο το απόγευμα στις 18:00 στο Νεώσοικος του Ναυτικού Ομίλου Σύρου θα γίνει ενημέρωση από την Ομάδα  ‘Χάρισε Ζωή’ του Πανεπιστημίου Πατρών με ομιλήτρια την κυρία Σαρμά Αλεξάνδρα. Γινόμαστε εθελοντές δότες μυελού των οστών, απλά, εύκολα και ανώδυνα, δίνοντας ελπίδα στους ασθενείς που πάσχουν από καρκίνο του αίματος, όπως η λευχαιμία.

Δράση δεύτερη.

Ο Ν.Ο.Σ με το τμήμα Υποβρύχιας Δραστηριότητας διοργανώνουν τους Αγώνες Αθλητικής Υποβρύχιας Αλιείας με ψαροντούφεκο την Κυριακή 4 Οκτωβρίου με τις επωνυμίες ΄15ο Κύπελλο Σύρου΄  & ΄1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Γυναικών΄  στον όρμο της Βάρης με ώρα έναρξη 09:00 και ώρα λήξης 14:00.

Θα ακολουθήσει το ζύγισμα των αλιευμάτων, τα οποία θα δοθούν στους Οίκους Ευγηρίας του νησιού μας καθώς θα ακολουθήσουν οι απονομές των επάθλων στην Παραλία του Αχλαδιού (καιρού επιτρέποντος) ή στην Παραλία της Βάρης στις 15:30.

Δράση τρίτη.

Ο Ν.Ο.Σύρου με το τμήμα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου διοργανώνουν τον Διασυλλογικό Αγώνα Ιστιοπλοΐας Τριγώνου με την επωνυμία ΄ΠΟΣΕΙΔΩΝΕΙΑ 2015΄ που θα διεξαχθεί στον όρμο του Φοίνικα το τριήμερο 9-11 Οκτώβρη.

Την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου αναμένονται οι Αφίξεις των αποστολών από γειτονικά Κυκλαδονήσια και τα Δωδεκάνησα.

Την ίδια ημέρα από τις 14:30 θα διεξαχθούν έως δύο ιστιοδρομίες για την προαγωνιστική ομάδα του Ν.Ο.Σύρου.

Για τις επόμενες μέρες οι ιστιοδρομίες θα ξεκινούν: το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στις 12:30 και την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στις 11:00.


Δράση τέταρτη.

Τέταρτη και τελευταία δράση για τον μήνα Οκτώβριο είναι η συμμετοχή των μικρών αθλητών του Ναυτικού Ομίλου Σύρου στην παρέλαση της Εθνικής μας Επετείου για την 28η Οκτώβρη.