Ο καταξιωμένος Έλληνας Dj Chris Child @ Πειραματικό

Tο Πειραματικό παρουσιάζει για πρώτη φορά στα decks τον καταξιωμένο Έλληνα Dj Chris Child! Παρέα του στα decks οι G-Groove και S-Nom

O Chris Child είναι μία από τις πιο αναγνωρίσιμες φιγούρες του ελληνικού clubbing, καθώς έχει περάσει από τα booths όλων των δημοφιλών clubs (Dybbuk, Cavo Paradiso κ.α) με συμμετοχή στα πιο hot και massive house parties της τελευταίας 10ετίας. Γεννημένος το 1987 στην Αθήνα και με μουσικές γνώσεις σε πιάνο και drums, δεν άργησε η αγάπη και η κλίση του για την house μουσική. Το 2009 ήταν υποψήφιος στο διαγωνισμό της AMSTEL ‘’BEST DJ AWARDS’’σε συνεργασία με την PLANETWORKS kαι το 2010 και μετά απο αρκετά residencies σε γνωστά μαγαζιά της Αθήνας, εντάχθηκε στο δυναμικό των SHOW ME LOVE PARTIES του JOHNNY GERONTAKI(JG).
Έχοντας 2 επιτυχημένες σεζόν στο μεγαλύτερο ΜAINSTREAM DANCE PARTY της χώρας,η ανάγκη του για μια πιο underground μουσική κατεύθυνση,τον βρίσκει στα τέλη του 2011 με την δημιουργία ενός νέου πάρτυ με την ονομασία ΤΗΕ ROLLING STONE.To Rolling stone party με την underground αισθητική του σε συνδυασμό με τα glam στοιχεία πού ήταν διάχυτα,έκαναν το πάρτυ να αγαπηθεί πάρα πολύ γρήγορα απο το Αθηναϊκό κοινό,κάνοντάς το instant hit στις καρδιές όλων και ένα απο τα μεγαλύτερα house parties της πρωτεύουσας(ΜΙKRO,ISLAND,JOKER).To 2012 o CHRIS CHILD υπογράφει επίσης την μουσική και τους στίχους του 5 φορές Πλατινένιου δίσκου του Στέλιου Ρόκκου(»ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ») στο τραγούδι »ΘΥΜΑΜΑΙ» που ξεπέρασε τα 3.500.000 views!

Το 2013 ,εντάσσεται στο δυναμικό του Dybbuk δίπλα στον καταξιωμένο dj AGENT GREG και μαζί δημιουργούνε ένα δυναμικό ντουέτο που 3εχώρισε ήδη απο τα πρώτα parties με την ιδιαίτερη χημεία πάνω στα decks.

To 2014 επιστρέφει για την χειμερινή σεζόν με το μεγάλο event THE ROLLING SHOW με 2 concept parties και σαν resident στο DYBBUK δίπλα στον AGENT GREG.Mε την κυκλοφορία του EP ‘’100 MOSQUITOS’’ απο την εταιρεία RHYTHMETIC,ο CHRIS CHILD κατακτά την 4η θέση του BEATPORT ELECTRONICA CHART με το original track του κάνωντας έτσι μια αξιοσημείωτη πορεία που τον κάνει να ξεχωρίζει και να τον τοποθετεί δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα του χώρου.Είναι resident στο Annual party που γίνεται με τους ACE2ACE από το 2013 στο θρυλικό CAVO PARADISO .

Το 2016 -2017 βρέθηκε δίπλα στον Έλληνα superstar Γιωργο Μαζωνάκη σε ενα ανατρεπτικτό παντρεμα του Ελληνικού τραγουδιού με την House στο σημείο G,ύστερα απο προσωπική επιλογή του Μαζωνάκη.Έχει συνεργαστεί με μερικούς απο τους μεγαλύτερους djs σε δικά του κομμάτια όπως RENE AMESZ,BASTI GRUB,SHOSHO,JEY KURMIS,JULIEN SANDRE,ERNESTO FERREYRA,MARIO AUREO etc.

Tο Μάιου του 2017 συνεργάζεται με το θρύλο της Dance μουσικής,Erick Morillo στην κυκλοφορια για τα 20 χρόνια της εταιρείας Subliminal που σηματοδότησε και καθόρισε την house μουσική απο το 2000 και μετά,με αποτέλεσμα το κορυφαίο περιοδικό σε πωλήσεις και ένα απο τα πιο αξιοσέβαστα το MIXMAG να κάνει αφιέρωμα και να παρουσιάσει σε πρώτη αποκλειστική μετάδοση το κομμάτι !

CHRIS CHILD @ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ
Παρασκευή 12 Ιουλίου