Ο διεθνούς φήμης dj Μιχάλης Σαφράς στο Πειραματικό Bar

Έφτασε η στιγμή για το μεγαλύτερο και πιο εκρηκτικό event του καλοκαιριού!

Το Πειραματικό παρουσιάζει με ιδιαίτερη χαρά τον Superstar dj-producer ‘Μιχάλη Σαφρά’, Νο1 tech house Artist στον κόσμο για το 2015, κατευθείαν απο το Λονδίνο για μία και μοναδική βραδιά

Μιχάλης Σαφράς:
To Residentadvisor.net τον έχει περιγράψει ως έναν Έλληνα master της ηλεκτρονικής σκηνής που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πιο αξιόλογους, συνεπείς και παραγωγικούς μουσικούς που εξακολουθεί να συγκινεί με τη δουλειά του και να θεωρείται υπολογίσιμη δύναμη. Ο Mihalis Safras είναι από τα λίγα ονόματα που πραγματικά μπορεί να φέρει στο βιογραφικό του τη φράση ‘διεθνή καριέρα’. Είναι επίσης γέννημα θρέμμα της θρυλικής εποχής όπου η dance σκηνή μεσουρανούσε στην ελληνική νύχτα. Από τότε και για πάνω από δέκα χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν πολυπράγμων και ασταμάτητο μουσικό που αφουγκράζεται άψογα την ανάγκη της διευρυμένης καλλιτεχνικής δράσης.
Mε πετυχημένες εμφανίσεις στα μεγαλύτερα club του εξωτερικού, αλλά και στην Ελλάδα ο ιδιοκτήτης της θρυλικής Μaterial, κινεί τα νήματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, βάζοντας τη δική του πινελιά στη μουσική δισκογραφία του πλανήτη.