Μουσική Πέμπτη στο εστιατόριο ΕΥ ΖΗΝ στην Ερμούπολη με τον Γιώργο Τεντζεράκη

There are no photos with those IDs or post 8231 does not have any attached images!

Μουσική Πέμπτη,

Στο εστιατόριο ΕΥ ΖΗΝ στις 29 Μαρτίου με τον ΓΙΩΡΓΟ ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗ.

Ο Γιώργος Τεντζεράκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 4 Μαΐου του 1981. Η επαγγελματική του πορεία στο τραγούδι ξεκίνησε το 1998 με εμφανίσεις σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας αλλά και της επαρχίας. Από το 2000 συμμετέχει σε συναυλίες του μαέστρου Θοδωρή Ξυδιά μέχρι και σήμερα. Έχει εμφανιστεί επίσης σε μουσικές σκηνές όπως “Ο Σταυρός του Νότου”, “Ζoom” και “Ο Σταυρός του Νότου (απέναντι)”. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα υποκριτικής στη Δραματική Σχολή της Πέμυς Ζούνη και μαθήματα φωνητικής με τον τενόρο Δημήτρη Ναλμπάνη καθώς και μαθήματα πιάνο.

Από τις σημαντικότερες συνεργασίες του επί σκηνής είναι αυτές με την Σοφία Βόσσου και τη Δέσποινα Ολυμπίου.

«Δε μπορώ να πουλήσω τα ιδανικά και τα πιστεύω μου μόνο και μόνο για να κάνω μεγαλύτερα πράγματα, θέλω να κάνω αυτά που κάνω και να κοιμάμαι ήσυχα.»

Είναι νέος, ταλαντούχος και με μία πολύ ιδιαίτερη φωνή, στο ευρύ κοινό έγινεγνωστός μέσα από την επιτυχία του “Τι Παραπάνω”, με την οποία έλαβε μέρος στο διαγωνισμό EuroVoice και κατέκτησε τη τέταρτη θέση, έχοντας δίπλα του την αμέριστη συμπαράσταση του κοινού που τον ψήφισε. Το 2007 κυκλοφορεί τη πρώτη του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Μέσα στην αύρα σου” από την οποία σύντομα ξεχωρίζουν τα τραγούδια του, “Ήλιε μου”, “Γι’ αυτά τα μάτια”, “Μέσα στην αύρα σου”. Τώρα πια πιο ώριμος από ποτέ μας παρουσιάζει τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο, “Πιο κοντά σου”. Στο δίσκο αυτό συμπεριλαμβάνονται δύο πολύ όμορφες συνεργασίες, αυτή με το Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο τραγούδι “Μελίνα”, αλλά και η συνεργασία του με τον Μιχάλη Εμιρλή στο τραγούδι “Ένα Χειμώνα Ζω”.

Την Πέμπτη 29/03/2018 στις 22.00 θα είναι στο ΕΥΖΗΝ για ένα μοναδικό ακουστικό live με τραγούδια δικά του και διασκευές άλλων αγαπημένων ερμηνευτών.

Μαζί του στην ακουστική κιθάρα, ο Ζαννής Μαραγκός. Σας περιμένουμε!