Μήνυμα Δημάρχου για την ‘Έναρξη της Σχολικής Χρονιάς 2016 – 2107’

Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει και φέτος, ανοίγοντας νέους δρόμους στη γνώση και τη μάθηση, θέτοντας καινούριους στόχους και προσδοκίες.

Το έργο της παιδείας μας γεμίζει με ελπίδα και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον, διότι προετοιμάζει τους αυριανούς πολίτες, γι’ αυτό αξίζει την αρωγή και σύμπραξη όλων μας, μαθητών, εκπαιδευτικών, γονέων και Δήμου, ώστε να μπορέσει να είναι επιτυχημένο και αποδοτικό. 

Οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου μας, πάντοτε με γνώμονα την αγάπη και το ενδιαφέρον, τόσο για την γνώση όσο και για την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη των παιδιών, θα είναι κοντά σας για μία ακόμη χρονιά, προκειμένου να αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα που ανακύπτουν και να τα επιλύουμε έγκαιρα και αποτελεσματικά σε συνεργασία με την μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα.

Ευελπιστώντας να κυλήσει όμορφα, ευχάριστα και εποικοδομητικά η νέα σχολική χρονιά, ευχόμαστε σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές να έχετε καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη, συλλέγοντας τους καρπούς της γνώσης, της εμπειρίας και της δημιουργίας. 

Στους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς ευχόμαστε πνευματική διαύγεια και ψυχικό σθένος, ώστε να φέρουν εις πέρας το δύσκολο παιδαγωγικό έργο τους και τέλος ευχόμαστε σε όλους τους γονείς να δουν τα παιδιά τους να προοδεύουν και να εκπληρώνουν τα όνειρά τους, στηρίζοντας τις επιλογές τους και καλλιεργώντας τους αρχές και αξίες. 

 

Καλή σχολική χρονιά σε όλους!