Λέσχη φίλων Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ

Φίλε/φίλη του ΑΟ ΦΟΙΝΙΚΑ:

Πριν ακριβώς από  ένα χρόνο η ομάδα μας υποβιβάζονταν και βρίσκονταν στα πρόθυρα της διάλυσης.

Σήμερα, πανηγυρίζουμε για την άνετη επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού βόλεϊ. Όμως η  χρονιά που μας πέρασε δεν ήταν καθόλου εύκολη τόσο σε διοικητικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Η οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας έκανε τα πράγματα ακόμη δυσκολότερα οι άνθρωποι του ΦΟΝΙΚΑ δεν μπορούν πλέον μόνοι τους.

Γίνε κι εσύ μέλος, δείξε την αγάπη σου προς την ομάδα με πράξεις.

Η δημιουργία της Λέσχης έχει στόχο την ενεργοποίηση των φιλάθλων της ομάδας σε διάφορους τομείς, ούτως ώστε να μπορέσουν να βοηθήσουν τη διοίκηση στο δύσκολο έργο της, ειδικά τώρα που μπροστά μας βρίσκεται η πρόκληση της Α1.

Η τοπική κοινωνία πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα και όλοι να καταλάβουν ότι έχουμε μια ευκαιρία μέσω αυτής να αναδείξουμε τον τόπο μας.

Η Λέσχη των Φίλων του Φοίνικα, αυτή τη περίοδο βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της κατάθεσης των δικαιολογητικών για την επίσημη αναγνώρισή της ως συλλόγου.

ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η δύναμη της Λέσχης είναι τα ίδια της τα μέλη, και όχι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν. Σκοπός είναι να ενεργοποιηθούν όσοι περισσότεροι φίλοι της ομάδας και να βοηθήσουν τη διοίκηση στο δύσκολο έργο της. Η ομάδα δεν πρέπει να είναι υπόθεση των λίγων, πρέπει να γίνει υπόθεση όλων μας. Γι’ αυτό το σκοπό δημιουργήθηκαν ομάδες που μπορείς κι εσύ να συμμετέχεις.

Ομάδα δημιουργικού – ΜΜΕ – Διαδικτύου. Σε αυτή την ομάδα συμμετέχουν τα μέλη της λέσχης που θα ασχοληθούν με  την λειτουργία της ιστοσελίδας της ομάδας την παρουσίαση  ραδιοφωνικής και τηλεοπτικής εκπομπής την σχεδίαση και έκδοση φυλλαδίων αφισών μυνημάτων που προγραμματίζονται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ομάδα Διοικητικής Υποστήριξης – Αγώνων. Αυτή η ομάδα επιφορτίζεται καθετί που έχει να κάνει με τη διοικητική λειτουργία του συλλόγου, καθώς επίσης και με την προετοιμασία που απαιτείται για τους εντός έδρας αγώνες κάθε φορά (εισιτήρια αγώνα, υποδοχή φιλοξενούμενων κλπ)
Ομάδα κερκίδας-φιλάθλων: Η ομάδα που ασχολείται αποκλειστικά με την ατμόσφαιρα του γηπέδου και την οργάνωση μίας κερκίδας φιλάθλων έτσι ώστε να την θυμούνται όσοι επισκέπτονται την έδρα μας .
Ομάδα δημοσίων σχέσεων-διαφημίσεων-μελών. Είναι η ομάδα που ουσιαστικά συνδέει σύλλογο μας  με την αγορά του νησιού. Άνθρωποι με γνώσεις και επαφές στην αγορά και το εμπόριο, που μπορούν να «τρέξουν» το χορηγικό πρόγραμμα , αλλά και να κάνουν της δημόσιες σχέσεις με διάφορους φορείς του νησιού και όχι μόνο. Είναι επίσης η ομάδα που επιφορτίζεται με τις σχέσεις μεταξύ των μελών, τις συναντήσεις της Λέσχης και τις διάφορες ανακοινώσεις της καθώς και με τη σχέση της λέσχης και του συλλόγου με τα ΜΜΕ, τόσο τα τοπικά όσο και της υπόλοιπης Ελλάδας. Κλείνουν συνεντεύξεις των παικτών με τα μέσα,  τα ενημερώνουν για κάθε νέο της ομάδας (σε συνεννόηση με τη διοίκηση)
Ομάδα υποστήριξης παικτών-τεχνικού τιμ.

Τα μέλη αυτής της ομάδας είναι τα άτομα που θα έχουν άμεση επαφή με τους παίκτες και το τεχνικό τιμ, που την επόμενη χρονιά θα είναι μόνιμα στο νησί μας. Είναι αυτοί που θα φροντίζουν οι αθλητές μας να ασχολούνται μόνο με το βόλεϊ, λύνοντας διάφορα καθημερινά προβλήματα, που σε έναν ντόπιο δε μοιάζουν σημαντικά, αλλά σε κάποιον που ζει μακριά από τον τόπο του πιθανόν να φαίνονται αξεπέραστα.

Η Λέσχη των φίλων του Φοίνικα σε καλεί να γίνεις κι εσύ μέλος και να βοηθήσεις με όποιον τρόπο μπορείς. Συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής με όσα περισσότερα στοιχεία είναι δυνατόν, αναφέροντας την ομάδα ή τις ομάδες που θα ήθελες να συμμετέχεις και τον τρόπο που ΕΣΥ θεωρείς πως θα μπορούσες να βοηθήσεις.

Η ετήσια συνδρομή προείνεταιι σε €100. Το ύψος της συνδρομής θα αποφασίζεται κάθε φορά από το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης, ανάλογα με τις περιστάσεις και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την οικονομική συγκυρία. Αν είσαι άνεργος/η, μέλος πολύτεκνης οικογένειας ή στρατεύσιμος και ενδιαφέρεσαι να βοηθήσεις την ομάδα μας, δικαιούσαι έκπτωση 50% στην ετήσια συνδρομή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης των Φίλων του Φοίνικα, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της Λέσχης,για τη συμμετοχή τους, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, στις εκλογές της Κυριακής 9 Οκτωβρίου. Ελπίζουμε
Πιστεύουμε ότι τώρα που ολοκληρώθηκαν οι τυπικές διαδικασίες θα υπάρξει ακόμη καλύτερη οργάνωση και ομαδική δουλειά,  και ελπίζουμε στο μέλλον να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και βοήθεια προς τη Λέσχη κ
αι την ομάδα μας..
Στόχος της Λέσχης είναι τα μέλη συνεχώς να πολλαπλασιάζονται και καλούμε όλους τους Συριανούς φιλάθλους να εγγραφούν.
Επίσης δε θα πρέπει να ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τους πρωτεργάτες αυτής της ιδέας, το Θεόδωρο Δούνια και τον Δημητρη Παλιόπορτα.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Δικηγόρο κυρία Παναγιώτα Καλοφωλιά για τις συμβουλές της και την δωρεάν προσφορά της στη σύνταξη του καταστατικού και των απαιτούμενων διαδικασιών.

Για το ΔΣ της Λέσχης των Φίλων του Α.Ο. Φοίνικα

Ο Πρόεδρος
Αντώνης Τσάπαλας

O Αντιπρόεδρος
Αντώνης Στεφάνου