Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν όψει του τουρνουά ‘LG AegeanBall Festival’ στην Ερμούπολη

Ενημερώνουμε τους δημότες, τους κατοίκους, τους επισκέπτες του νησιού μας, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι, λόγω της διεξαγωγής του τουρνουά ‘LG AegeanBall Festival’ και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 2501/10/112-α’ απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κυκλάδων:

  • Απαγορεύεται η κυκλοφορία, η στάση και η στάθμευση των οχημάτων περιμετρικά της πλατείας Μιαούλη έως το Θέατρο Απόλλων και σε τμήμα της οδού Ελ. Βενιζέλου (από το ύψος του καταστήματος ‘Coffee Island’ έως το κατάστημα ‘A Club’), το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου και κατά τις ώρες 18:00 έως 24:00. Εξαιρούνται οι αθλητές με διαπιστεύσεις και τα τηλεοπτικά συνεργεία, καθώς και οι μόνιμοι κάτοικοι, των οποίων οι κατοικίες βρίσκονται στις ανωτέρω οδούς, καθώς και οχήματα στα οποία επιβαίνουν άτομα με ειδικές ανάγκες. 
  • Κατά τις ανωτέρω ημερομηνίες και ώρες ο καθορισμένος χώρος στάσης και στάθμευσης των ταξί θα μεταφερθεί έμπροσθεν της Eurobank στην παραλία της Ερμούπολης.
  • Η κυκλοφορία θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς.

 

Επιπλέον, το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Ιουλίου και κατά τις ώρες 18:00 έως 24:00 θα γίνουν οι εξής τροποποιήσεις στα υφιστάμενα δρομολόγια της αστικής συγκοινωνίας των Mini Bus:

  • Το δρομολόγιο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΛΙΜΑΝΙ – ΔΟΞΑ θα αναστρέφει στην Πλατεία Κανάρη. Κατά τις ώρες 17:00 – 19:00 θα αναχωρούν οχήματα Mini Bus από τον χώρο στάθμευσης στον Σκλαβενίτη ανά 15’ για το επιβατικό κοινό που θα επιθυμεί να μεταφερθεί προς τον χώρο διεξαγωγής του τουρνουά.
  • Επίσης, κατά τις ώρες 23:30 – 00:30 θα αναχωρούν οχήματα Mini Bus από τον χώρο στάθμευσης στον Σκλαβενίτη ανά 15’ για το επιβατικό κοινό που θα επιθυμεί να απομακρυνθεί από τον χώρο διεξαγωγής του τουρνουά. 

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή σας. 

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Σύρου – Ερμούπολης