Η Κλήρωση και η νικήτρια του διαγονισμού για το ταξίδι στην Πάρο

Το klirosoula.gr σε συνεγασία με το go2syros.gr και το Karma Porto Paros σας ταξιδεύει στην μαγευτική Πάρο.

Τέσσερις διανυκτερεύσεις με πρωινό  και ακτοπλοϊκά εισιτήρια για 2 άτομα σας περιμένουν, στο πανέμορφο ξενοδοχείο Karma Porto Paros 4* που απέχει 500μ. από την παραλία Κολυμπήθρες στην Πάρο.

Η ζεστή φιλοξενία, η άψογη εξυπηρέτηση, οι φρεσκότατες παραδοσιακές γεύσεις συνθέτουν το κάδρο των ονειρικών σας διακοπών.

Εάν αναζητάτε μια άνετη διαμονή με καταπληκτική θέα είναι η ιδανική επιλογή για τη διαμονή σας. Ένα αρμονικό περιβάλλον γαλήνης και χαλάρωσης  σας περιμένει να το απολαύσετε.

Στο χώρο του ξενοδοχείου ‘PORTO PARO’ λειτουργεί ένας από τα μεγαλύτερα water park της χώρας μας με την ονομασία ‘Aqua Paros’ με δική του παραλία, πισίνα, 13 νεροτσουλήθρες, lazy river και πολλές δραστηριότητες, κάτι που εγγυάται πολλές ώρες διασκέδασης.

Τα κύρια αξιοθέατα του «Aqua Paros», είναι οι νεροτσουλήθρες, τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν άτομα διαφόρων ηλικιών. Για παράδειγμα, υπάρχουν μικρότερα διαφάνειες για παιδιά και μεγαλύτερα διαφάνειες για τους μεγάλους. Βρίσκονται διαμορφωμένες μέσα στο χώρο του ξενοδοχείου «PORTO PAROS».

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια του διαγωνισμού είναι μια προσφορά του go2syros.gr

Μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Αγγελικη Μενδρινού.

Πολλά Συγχαρητήρια. Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας.