Η Εκδρομή για το Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ρέθυμνο

Η Λέσχη Φίλων Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει ότι λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπήρξε από τους φιλάθλους της ομάδας μας, θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στο Ρέθυμνο για την παρακολούθηση του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Ανδρών 2012-2013 που θα διεξαχθεί το διήμερο 23-24 Μαρτίου. Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί μέσω Πειραιά, καθώς παρά την πολύ μεγάλη συμμετοχή, τελικά δεν έγινε αποδεκτό το αίτημά μας ώστε το πλοίο για Ηράκλειο να προσεγγίσει το λιμάνι της Σύρου.

Το πακέτο της εκδρομής περιλαμβάνει ακτοπλοϊκά εισιτήρια οικονομικής θέσης από Σύρο για Πειραιά και από Πειραιά για Ηράκλειο και τα αντίστοιχα επιστροφής, μεταφορά με ναυλωμένο πούλμαν από Ηράκλειο για Ρέθυμνο και επιστροφή, μία διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο του Ρεθύμνου στο κέντρο της πόλης και σε κοντινή απόσταση από το γήπεδο, καθώς και τα εισιτήρια για την παρακολούθηση των τριών αγώνων της διοργάνωσης (ημιτελικοί, τελικός). Το κόστος κατ’ άτομο ανέρχεται σε 105 ευρώ για τρίκλινο δωμάτιο, 110 ευρώ για δίκλινο και 120 ευρώ για μονόκλινο. Για όσους επιθυμούν κρεβάτι σε τετράκλινη καμπίνα στο ταξίδι Πειραιά-Ηράκλειο-Πειραιά, η επιβάρυνση είναι 24 ευρώ το άτομο. Για όσους επιθυμούν δίκλινη καμπίνα η επιβάρυνση θα είναι 46 ευρώ το άτομο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να οριστικοποιήσουν την συμμετοχή τους και να καταβάλλουν το αντίτιμο μέχρι την Τρίτη 19 Μαρτίου στο ταξιδιωτικό πρακτορείο GALERA TRAVEL (Λιμάνι Ερμούπολης, τηλ. 22810-87666, υπεύθυνος κ. Αντώνης Λειβαδάρας).

Πρόγραμμα εκδρομής

– Αναχώρηση από Σύρο για Πειραιά την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις 16:00 με το πλοίο Μπλου Σταρ Ιθάκη.

– Άφιξη στον Πειραιά στις 20:30 και άμεση μετεπιβίβαση στο πλοίο Ολύμπικ Τσάμπιον που αναχωρεί για το Ηράκλειο στις 21:00.

– Άφιξη στο Ηράκλειο Κρήτης στις 06:00 του Σαββάτου 23 Μαρτίου και μεταφορά με ναυλωμένο πούλμαν στο Ρέθυμνο.

– Με την άφιξη στο Ρέθυμνο, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και μετά ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και περιήγηση στην πόλη. Στις 17:00 διεξάγεται ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα σε Παμβοχαϊκό και Ολυμπιακό, ενώ στις 19:30 διεξάγεται το παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ηρακλή.

– Την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 16:00 διεξάγεται ο τελικός ανάμεσα στους νικητές των δύο ημιτελικών. Αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του, επιστροφή στο ξενοδοχείο για την παραλαβή των αποσκευών και άμεση αναχώρηση με πούλμαν για το Ηράκλειο.

– Αναχώρηση από το Ηράκλειο στις 22:00 με το πλοίο Μπλου Σταρ 1.

– Αφιξη στον Πειραιά στις 06:00 της Δευτέρας 25 Μαρτίου και μετεπιβίβαση στο πλοίο Μπλου Σταρ Ιθάκη που αναχωρεί για Σύρο στις 07:35.

– Άφιξη στη Σύρο στις 12:00.