‘Έτσι Κάνουν Όλες’ – The Metropolitan Opera live σε HD στο θέατρο Απόλλων

[grid exclude=featured]

Ο Phelim McDermott επιστρέφει στη σκηνή της Met για να σκηνοθετήσει την κωμωδία του Mozart ‘Έτσι Κάνουν Όλες’ υπό τη διεύθυνση του David Robertson.

Τοποθετημένο στη δεκαετία του ’50 στο Κόνεϊ Άιλαντ, η διανομή περιλαμβάνει την Amanda Majeski στον ρόλο της διχασμένης Φιορντιλίτζι, τη Serena Malfi στον ρόλο της αδερφής της, της Ντοραμπέλα, τη βραβευμένη με Tony Award Kelli O’Hara στον ρόλο της τσαχπίνας υπηρέτριάς τους, της Ντεσπίνα, τους Ben Bliss και Adam Plachetka στους ρόλους των δύο αρραβωνιαστικών, του Φεράντο και του Γκουλιέλμο, και τον Christopher Maltman στον ρόλο του κυνικού Ντον Αλφρέντο.

Το ‘Έτσι Κάνουν Όλες’ είναι συμπαραγωγή με την English National Opera.

Σάββατο 31 Μαρτίου στις 19:55 στο θέατρο Απόλλων

Διάρκεια: 3 ώρες & 31 λεπτά με 1 διάλειμμα 30 λεπτών

Συντελεστές
Φιορντιλίτζι Amanda Majeski
Ντοραμπέλα Serena Malfi
Ντεσπίνα Kelli O’Hara
Φεράντο Ben Bliss
Γκουλιέλμο Adam Plachetka
Ντον Αλφόνσο Christopher Maltman

Διευθυντής ορχήστρας: David Robertson

Σκηνοθεσία: Phelim McDermott
Σκηνικά: Tom Pye
Κοστούμια: Laura Hopkins
Φωτισμοί: Paule Constable

Το φιλόμουσο ελληνικό κοινό αγκάλιασε από την αρχή την πρωτοβουλία του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ να υποστηρίξει τις προβολές του “The Met: Live in HD”, σε αίθουσες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Ολοένα και περισσότεροι θεατές ανακαλύπτουν τη μαγευτική αυτή εμπειρία κάθε χρόνο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τόσο στην Αθήνα, όσο και στη Θεσσαλονίκη αλλά και στην Ελληνική περιφέρεια, το ενδιαφέρον και η προσέλευση του κόσμου ξεπερνά κάθε προσδοκία συμμετοχής.

Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος “The Met: Live in HD” από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα, είναι η MYTILINEOS.