Ανοικτή πρόσκληση για το Διεθνές Φεστιβάλ & Φόρουμ Κινουμένων Σχεδίων “AnimaSyroς 7.0”

Το AnimaSyroς Διεθνές Φεστιβάλ & Φόρουμ Κινουμένων Σχεδίων “AnimaSyroς 7.0” επιστρέφει στην Ερμούπολη της Σύρου απο 25 έως 28 Σεπτεμβρίου 2014. Στο πρόγραμμα του φιλοξενεί και φέτος δύο διαγωνιστικά προγράμματα για animation μικρού μήκους, ταινίες πρώτης προβολής απ’ τη διεθνή κινηματογραφική σκηνή, αφιερώματα αναγνωρισμένους δημιουργούς και άλλα διεθνή φεστιβάλ, εκπαιδευτικά εργαστήρι και πολλές ακόμη παράλληλες δράσεις με επίκεντρο την Ερμούπολη και τα κινούμενα σχέδια.

Αν είσαι σκηνοθέτης, παραγωγός, animator ή για οποιοδήποτε λόγο έχεις ένα animation έτοιμο για προβολή στο (φεστιβαλικό και όχι μόνο) κοινό, δήλωσε τώρα συμμετοχή και γίνε μέρος του μεγαλύτερου κι ελπίζουμε καλύτερου AnimaSyros που έγινε ποτέ. Η προθεσμία των υποβολών λήγει στις 15 Ιουλίου 2014. Μπορείς να δεις την αίτηση συμμετοχής κάνοντας κλικ –εδώ–.
Εναλλακτικά επικοινώνησε μαζί μας στο production_assistant@animasyros.gr ή μέσω της επίσημης σελίδας μας στο facebook.

Διαγωνισμός ταινιών με θέμα την «Κρήνι Μοροζίνι»

To animasyros 7.0 Διεθνές Φεστιβάλ + Φόρουμ Κινουμένων Σχεδίων επιστρέφει στην Ερμούπολη στις 25-28 Σεπτεμβρίου 2014 φιλοξενώντας όπως κάθε χρόνο διαγωνιστικό τμήμα με προβολές ταινιών από κάθε σημείο του πλανήτη, αφιερώματα σε διεθνή φεστιβάλ, εκπαιδευτικά εργαστήρια και πολλές ακόμα παράλληλες δράσεις!

Στο φετινό φεστιβάλ, σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο καλούνται να δημιουργήσουν τη δική τους “βωβή” ταινία κινουμένων σχεδίων συμμετέχοντας στο νέο διαγωνιστικό πρόγραμμα του animasyros 7.0 με θέμα την “Κρήνι Μοροζίνι” (Λιοντάρια), εμβληματικό τοπόσημο της πόλης του Ηρακλείου στην Κρήτη.

Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί πρωτοβουλία του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, ο οποίος συνεχίζει να στηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά το animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Φόρουμ Κινουμένων Σχεδίων, και μέσω του διαγωνισμού φιλοδοξεί να προβάλει διεθνώς το εμβληματικό τοπόσημο. Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν χρηματικό έπαθλο αξίας 3.000 ευρώ.

Παρακαλούνται οι σκηνοθέτες που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό με θέμα “Κρήνι Μοροζίνι” (Λιοντάρια) να καταθέσουν τις αιτήσεις τους έως τις 20 Αυγούστου 2014 ενώ για περαιτέρω πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν μέσω email στο production_assistant@animasyros.gr.

Για την αίτηση συμμετοχής καθώς και για περαιτέρω πληροφορίες για το διαγωνισμό παρακαλώ πατήστε εδώ.