15ο Κύπελλο Υποβρύχιας Αλιείας 2015. Το ραντεβού ανανεώθηκε

15ο Κύπελλο Υποβρύχιας Αλιείας 2015 & 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας Γυναικών. Το ραντεβού ανανεώθηκε, όπως είναι γνωστό κάθε δύο χρόνια, για μια διοργάνωση με αθλητικό άλλα και φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Ένα κύπελλο-θεσμός που πάντα αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε ξένους και ντόπιους. Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου είχε την τιμή μετά από ανάθεση της ΕΟΥΔΑ να διοργανώσει παράλληλα και το 1ο Ατομικό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υποβρύχιας Αλιείας για Γυναίκες, οι δύο αγώνες διεξήχθησαν στις 4 Οκτώβρη 2015, στη Σύρο.
Οι συμμετοχές και το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή ήταν ικανοποιητικές, φτάνοντας τους 22 αθλητές από διάφορους ομίλους της Ελλάδας.
Τα ψάρια που αλιεύθηκαν με αυξημένο βαθμό δυσκολίας λόγω της έλλειψης φακού από τους αθλητές ήταν: σφυρίδες, στήρες, σάλπες, σαργοί κ.α.
Ευχάριστη νότα ήταν η μεγάλη παρουσία θεατών στην παραλία της Βάρης κατά την επιστροφή των σκαφών και οι ενθουσιώδεις πανηγυρισμοί κατά την παράδοση των αλιευμάτων από την επιτροπή του αγώνα.
Όλα τα αλιεύματα μετά τον ζύγισμα και τις απονομές δόθηκαν σε οίκους ευγηρίας του Νησιού μας.
Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης όλους τους χορηγούς, την Ταβέρνα ‘’Το Γιωσηφάκι’’ για την φιλοξενία και τους εθελοντές του αγώνα που συνεχίζουν και είναι αρωγοί στις προσπάθειες του ομίλου μας.